logo
May 24, 2020
Categorie: General
Postat de: oberon

În această perioadă de pandemie, programarea a fost un bun prilej de a-mi pierde vremea. Cândva exista (și există și acum) un program numit TV-Maxe, cu care se puteau urmări canale TV de pe net, transmise în principal Sopcast sau Acestream, sau prin alte tipuri de transmisii pe net. Acest program rula pe Linux, în principal. Cum acest program nu mai poate fi instlat pe noile Linuxuri (Ubuntu 20.04 și derivate, de exemplu), m-am gândit să scriu un înlocuitor pentru el.

Avesta se cheamă TV-Lite 
Mai jos aveți amănunte despre el.

 

 

Jun 17, 2018
Categorie: General
Postat de: oberon

N-am mai scris un articol aici de foarte multă vreme. A trebuit să intervină o defecțiune, a cărei remediere să ia un timp mai lung, pentru ca să avem motiv să mai dăm o tură pe site și să punctăm câteva noutăți

Nov 25, 2016
Categorie: General
Postat de: oberon

Vorbeam într-un articol precedent de noul Yahoo Messenger. Arătam cum decizia lor de a schimba totul mi s-a părut un dezastru.

Ieri a venit și răndul meu (să păstrăm proporțiile, totuși).

Datorită întreruperii de o zi a serviciilor Mibbit, am decis să simplific un pic lucrurile și să încerc să nu mai implic o terță parte. Nu aș fi făcut acest lucru, dar au fost ceva probleme și după ce Mibbit și a revenit. Mai exact, am constatat că setările pe care le făceam, pe lângă faptul că erau aplicate cu întârziere, erau aplicate și aiurea. Întotdeauna modificările mele se efectuau față de setările împlicite, în loc să se efectueze față de setările anterioare. Adică, de exemplu,  atunci când schimbam culorile se pierdeau setările mesajelor, iar atunci când setam aspectul mesajelor, se pierdeau culorile.

Am găsit o altă soluție care mi s-a părut decentă. Dar, am constatat, din nou, că schimbarea produce frustrare.

 

Oct 30, 2016
Categorie: General
Postat de: oberon

Dragi prieteni si ascultători, iată cele mai frumoase melodii ale anilor 80 strănse într-un mic clip. Sunt măndru că fiecare dintre ele a fost și este difuzată la Condor

 

Mulțumiri celor de la Pop Icons Blog
Oct 30, 2016
Categorie: General
Postat de: oberon

 

Yahoo teaser

Cam așa arată minunea numită "noul Yahoo Messenger". Vechiul Yahoo Messenger a fost scos pe linie moartă pe data de 5 August 2016.

Timp de 18 ani, din 1998, până în 2016, Yahoo Mesenger a fost pentru noi românii, unicul "mess". Pe vremea când Facebook-ul nu exista, Yahoo Messenger era Facebook-ul nostru. Pe toate calculatoarele patriei trebuia să existe emoticonul galben, jos, lângă ceas. Atât timp cât calculatorul era deschis, la serviciu, acasă, nu conta, pe ecran, în partea de jos, se iveau din când în când micile dreptunghiuri cu margine mov ce semnalau primirea unui mesaj, sau faptul că cineva a intrat sau a ieșit pe ușa "mess"-ului.

Soarta sa a devenit potrivnică după ascensiunea Facebook-ului și apariția telefoanelor inteligente. De prin 2010 steaua Yahoo a început să apună. Noii "regi" se cheama acum Facebook, Whatsapp sau Skype, iar umbra Google plutește peste tot.

Binecunoscutul program de mesagerie instantanee nu a mai fost actualizat de ani buni. Cu toate astea și-a avut partea sa de utilizatori credincioși, care nu l-au părăsit nici în ultim clipă... sau după. 

Oct 1, 2016
Categorie: General
Postat de: oberon

Gala folk "Om bun" va avea loc pe data de 12 decembrie 2016, la Sala Palatului. Ora de începere este 19:30. Mai multe amănunte în articol.

Sep 23, 2016
Categorie: General
Postat de: oberon

Dragi prieteni ai Condorului, reiau azi o veche tradiție a acestui site, anume "Cântecul zilei". Acest cântec s-a auzit în câteva rânduri la radio, în cursul verii, ca parte a unui playlist mai mare, dar astăzi m-am gândit să atrag atenția asupra lui, postând aici videoclipul.

Din primul moment în care l-am ascultat, cântecul  mi s-a părut extrem de familiar. Am crezut și cred în continuare că este un cover al unei melodii mai vechi, dar nu reușesc să determin care!. Poate reușiți voi să veniți cu vreo sugestie. Îmi întărește această bănuială și faptul că Adele a fost acuzată că a plagiat o melodie turcească din 1985 - am ascultat-o și pe aceea, dar nu mi s-a mai părut cunoscută.

Oricum, în amintirea verii care a trecut și ca un salut pentru toamna care vine, ascultați această frumoasă melodie, plagiat sau nu.

 

 

Nov 9, 2014
Categorie: General
Postat de: oberon

Dragi prieteni, dragi ascultători, după o săptamănă în care radioul a funcționat în regim de "avarie", datorită unei defecțiuni survenită la server, iată totul revine la normal.

Dacă cei care obișnuiți să ascultați radioul din această pagină, sau de pe chat, nu ați remarcat nimic anormal, cei care ascultă cu winamp n-au mai putut să asculte radioul utilizând adresa obișnuită. Pe aceștia din urmă îi anunțăm cu bucurie ca din nou Radio Condor a prins "glas" și pentru ei.

Bine ați revenit la http://www.radiocondor.ro:6303/listen.pls . Nu uitați, această adresă trebuie introdusă în Winamp (sau în alte playere).

Feb 3, 2014
Categorie: General
Postat de: oberon

Radio Condor isi extinde prezenta online cu ajutorul unui interesant program numit Zello.

Depinzand cum vreti sa-l percepeti, Zello poate fi ori un soi de "walkie-talkie", ori un program de chat cu voce, ori, asa cum imi place mie sa-l vad, ambele la un loc. Programul are variante pentru cam tot ce se conecteaza la ora actuala pe net, adica Android, i-Phone, Blackberry si PC. Instalati-l din Google Play sau Appstore. Cei care doresc sa-l foloseasca pe PC il pot downloada de la http://zello.com

Zello

Pentru ascultatorii radioului am deschis canalul "Radiocondor" unde va asteptam. Dupa ce va inscrieti ca utilizator al Zello, urmatoarea miscare e sa cautati acest canal. Deci, nu uitati, "Radiocondor" va astepta pe Zello 

Dec 30, 2013
Categorie: General
Postat de: oberon

Echipa Radio Condor vă urează un an nou fericit, plin de realizări și împliniri pe toate planurile. 

Să ne  reauzim sănătoși și voioși în 2014! 

Samu are de pe acum pregătit un program de hituri actuale si muzica dance, numai bună pentru un party reușit! Functiile de căutare și difuzare funcționeaza normal. Petrecere frumoasă!

 

Oct 13, 2013
Categorie: General
Postat de: oberon

Am observat de-a lungul timpului ca sunt vizitatori ai sitului care intampina probleme cu chatul. Aceasta se intampla deoarece acest chat este "intermediat" de Mibbit. Mibbit, desi are aventajul de functiona fara ca nimic sa fie instalat in plus, se afla tocmai in America si cateodata conexiunile si serviciul respectiv mai dau rateuri.

Am cautat o solutie simpla si un program usor de instalat care sa se lege direct la chat si sa fie mai stabil. Am ocolit binecunoscutul Mirc, pe care toata lumea il stie, dar si-a creeat o reputatie un pic proasta. Am ales o buna alternativa care se cheama HydraIRC. Am luat acest program si l-am reimpachetat petru utilizatorii Condorului, adaugand posibilitatea de a se conecta facil la chatul nostru.

Il gasiti aici http://radiocondor.zapto.org/radiocondor/uploads/HydraIRC.exe

Cititi mai departe despre ceea ce trebuie sa faceti dupa ce instalati programul

Jun 6, 2013
Categorie: General
Postat de: oberon

Tin sa va reamintesc tuturor pe aceasta cale ca forumul Radio Condor exista, este functional si asteapta scrierile voastre. El este acolo pentru oricine. Aveti libertatea de a deschide topic pe orice tema la rubrica "Loc de dat cu capul". Puteti de exemplu adresa intrebari despre orice, se gaseste cineva sa va raspunda. Incercam sa acoperim fiecare "aria noastra de expertiza". Nu este numai un forum despre Condor, daca observati, eu am scris acolo despre jocul "Trainstation" de pe Facebook.

 

http://radiocondor.zapto.org/radiocondor/forum

Va asteptam cu drag.

Apr 23, 2013
Categorie: General
Postat de: oberon

Azi am cautat pe Google numele unei persoane cunoscute, persoana despre care nu mai stiu nimic de catva timp. Spre surprinderea mea, chiar pe prima pagina, in al treilea sau al patrulea rezultat al cautarii, trona numele meu, iar dedesubt am putut citi o postare de-a mea pe Facebook. Numai ca situl respectiv nu era Facebook, era altul. Asa am aflat despre Idolbin. 

Am fost ingrijorat, deoarece, la fel ca oricare dintre voi, imi place sa cred ca postarile mele pe Facebook pot fi citite doar de catre cei aflati in grupul meu de prieteni si cunostinte. Cu toate astea, iata postari ale mele in toata splendoarea lor, accesibile oricui, putand fi gasite pe Google. Mai mult, aceste postari sunt pe un site despre care n-am auzit si nu stiam nimic pana azidimineata. 

Cu inima stransa am intrat pe Facebook si am inceput sa cercetez mai cu atentie. Dupa cateva momente ingrijorarea mi s-a risipit intrucatva. Postarile respective erau de fapt publice toate. Asta inseamna ca, oricum le poate vedea oricine. Insa de ce sunt ele pe un alt site? ce e cu acest site Idolbin (http://www.idolbin.com)? 

idolbin

Apr 10, 2013
Categorie: General
Tarile in care au loc cele mai multe executii raman, ca pana acum, China, Iran, Irak, Arabia Saudita si Statele Unite.
Apr 5, 2013
Categorie: General
Postat de: oberon

Dragi prieteni, in ultima vreme procesul de inscriere pe forum nu a functionat corect. Link-urile din e-mailul de confirmare erau incorecte, astfel incat procesul de inregistrare nu se putea incheia. Ne cerem scuze pentru aceasta situatie si invitam pe toti cei care au incercat sa se inregistreze pe forum si n-au reusit, sa repete inregistrarea. 

Va multumim pentru intelegere.

 

 

Apr 5, 2013
Categorie: General
Mereu m-a deranjat, uitandu-ma la TV, ca vad numai si numai fotbal peste tot. Chiar in halul asta e Romania, nu mai are reprezentanti de seama in volei, handbal etc?
In ziare, la fel. Cand spui "Gazeta sporturilor", te astepti sa citesti despre mai multe discipline, nu doar fotbal. Dar nu e asa. Iar "Pro Sport" ar trebui sa se numeasca "Pro Fotbal".
Stim cu totii ca romanii se pricep la doua lucruri: politica si fotbal. Dar cu restul cum ramane??
Apr 4, 2013
Categorie: General
Anul acesta se implinesc 40 de ani (o viata de om!) de cand Nicu Alifantis ne canta si incanta. Si ca sa nu treaca nesarbatorit, a scos un album nou - "Mozaic".
Apr 3, 2013
Categorie: General

Shoppingul online ia amploare, oricine poate vedea asta. E mult mai simplu si comod. Iar "Cuponiada" nu putea sa lipseasca din spatiul virtual. Nu te lasa pacalit! De multe ori, o mega-oferta este doar apa de ploaie. Citeste mai jos cateva sfaturi "din proprie experienta".

Apr 2, 2013
Categorie: General
Postat de: kmlia

 

Sergiu Shuleac Traind Toata viata in Chisinau dar iubind Romania ca tara ca cultura ca legatura spirituala ce o simt de mic copil...imi este foarte interesant sa citesc toate aceste comentarii la piesa data,multi au scris diverse semnificatii a "POHUI" DA e un cuvint vulgar la noi,dar nu inseamna ceva urit,traducerea directa este INDIFERENT,IMI ESTE TOTUNA...doar ca intr-o forma indecenta exprimata,asa ca cintecul este despre INDIFERENTA fata de toate situatiile descrise in piesa.SINT ZILE CIND TI-I TOTUNA !

Mar 31, 2013
Categorie: General
Postat de: oberon

Dragi prieteni ai Radio Condor. In această duminică credincioșii Bisericii Catolice și al cultelor creștine reformate au sărbătorit Paștele. Cum avem atât ascultători cât și moderatori care au serbat Paștele duminica aceasta, le urăm Hristos a înviat!

Totuși, de ce această diferență de dată în sărbătorirea Paștilor? Majoritatea dintre noi știam că diferența între cele două date este de o săptămână și, câteodată cad împreună. Totuși în acest an, 2013, diferența este de cinci săptămâni (31 martie față de  5 mai). De ce? 

Răspunsul e simplu și ne dezvăluie o problemă care chinuie lumea de la începuturile sale. Problema găsirii unui calendar corect. Deși reușim să măsuram timpul cu maxima precizie, înca ne chinuim să ne punem de acord în privința zilelor, lunilor și anilor.

De la începutul vremurilor oamenii și-au dat seama ca un an nu are un număr întreg de zile. Până au reușit să facă un calcul și un calendar căt de cât funcțional, a fost de multe ori confuzie, de nu mai știa omul când începe anul și când să înceapă să are și semene ogorul. Pentru lumea noastra veche, cel care a pus lucrurile la punct a fost împăratul Iulius Cezar, care, cu ajutorul astronomului Sosigene, a pus capăt unor "ani ai dezordinii" în care calendarul fusese complet zăpăcit. Așa a apărut "calendarul iulian". Cu toate astea, chiar și acesta nu era perfect, așa cum veti vedea în articol.

Feb 5, 2013
Categorie: General
Postat de: oberon
Îl așteptam cu nerăbdare și iată-l, în această seară de marți la ora la care ne-am obișnuit, cu emisiunea pe care ne-am obișnuit s-o urmărim atăția ani de zile. Bine ai revenit Flash și îți urăm cu toții să depășești perioada mai grea, mai dificilă pe care ești nevoit să o parcurgi. 
Feb 4, 2013
Categorie: General
Postat de: oberon

Dupa doua zile de testare a functionarii tonomatului, s-a dovedit necesara efectuarea unor schimbari si adaugiri in functionarea acestuia. Cititi mai departe despre ce e vorba, deoarece veti fi scutit de frustrarile pe care le puteti avea neintelegand ce se intampla cu Samu


 

 

Feb 2, 2013
Categorie: General
Postat de: oberon
Avand ieri un imbold de a mai creea un lucru nou, m-am pus pe treabă. Ce a ieșit, se poate observa pe chat. Robotelul Samu are la dispoziție o listă  de melodii, din care voi puteți alege câte una pentru a fi difuzată. E ca un soi de tonomat. Melodiia cerută se difuzează imediat după ce melodia curentă se încheie. Citiți mai departe pentru a afla cum să faceți ca melodia dorită să fie difuzată.
Dec 28, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Recunosc, de cand exista situl in varianta actuala, nici nu mi-a dat prin cap sa-l vizitez utilizand Internet Explorer. Noroc cu daneloo, care tot ma atentiona ca "nu se vede playerul". Azi a fost una din zilele in care o anumita dispozitie de moment m-a facut sa pornesc calculatorul in windows, lucru ce se intampla de maximum doua ori pe an. Observand ca nu se aude muzica si nu se vede playerul la intrare pe site, asa cum spusese daneloo, am lasat lenea de sarbatori deoparte si mi-am suflecat manecile, trecand la treaba. Acum, la mine cel putin, totul pare ok.

Va rog, pe cat posibil semnalati-mi daca a mai ramas ceva in neregula.

Nov 11, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Moartea actorului Iurie Darie a tinut "capul de afiș" al știrilor, cel puțin din secțiunea "cultură" în aceste zile. Regretatul actor a fost înmormântat cu onoruri militare, azi în jurul orei 16, la cimitirul "Sfânta Vineri" din București.

Și noi, cei de la Condor îi aducem, pe această cale, un ultim omagiu.

Foto: Mediafax

Nov 7, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Bruce Springsteen & Sting - the River

Cand cei doi "grei" se intalnesc si canta live...

Nov 7, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon
De vreo cateva zile a luat amploare ceea ce se numeste "scandalul Voyo". Pana acum 20 de situri care difuzau filme (gratis) s-au inchis pur si simplu. VPlay e si el in "mentenanta".  Pe Facebook se desfasoara o campanie sustinuta anti Voyo.ro (un site ce difuzeaza continut media pe baza de abonament platit, detinut dupa cate inteleg de Pro TV. In plus a mai inceput si razboiul declaratiilor.
Nov 6, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

infografic

A aparut o noua moda, a "infograficelor". Poate si asta e un semnal ca ne concentram atentia din ce in ce mai putin asupra unor lucruri.

Un astfel de infografic trage un semnal de alarma asupra dependentei de Facebook recunoscuta acum ca maladie psihica. Sper sa aveti rabdare sa-l parcurgeti cu destula atentie

Nov 1, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Daca v-ati saturat de situri mondene, de tabloide online si de situri de socializare si vreti si altceva, luati de cititi de la urmatoarele situri:

  • Un blog de istorie romaneasca orientat mai mult pe istorie moderna si contemporana.
  • Un portret al Romaniei interbelice facut, asa cum declara autorii sitului, cu material din "Enciclopedia Regatului României", aparuta în preajma intrarii României în cel de-al doilea razboi mondial, 

Am frunzarit ambele situri si nu am fost deloc surprins sa gasesc anumite conexiuni intre cele doua situri. Am gasit articole din primul site ce constituie cheia parcurgerii celui de-al doilea site.

Oct 17, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon
Multumim lui Redelre pentru un gest foarte frumos facut la adresa radioului, care ne da posibilitatea acum sa imbogatim si sa diversificam muzica ce se aude cand nu sunt dj la microfonul radioului.
Oct 13, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon
Dupa defectiunea destul de importanta ce s-a intamplat la provider, care a tinut totul pe butuci cateva zile, a venit vremea sa incercam sa recladim ceea ce s-a daramat. Iata situl din nou functional, desi nu chiar 100%. Multumim lui Dumnezeu ca exista backup-uri pe lumea asta, adica cineva se ocupa acolo sa arhiveze mereu contnutul siturilor si sa le pastreze la loc sigur. Dar, cu toate astea, a trebuit sa pun din nou leptopelul la treaba. Cititi mai departe ce si cum.
Sep 16, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Dragi ascultători ai Radio  Condor, vă anunțăm că de azi am facut o schimbare, în bine zicem noi, in ceea ce priveste calitatea audio a emisiei noastre. Sperăm ca acest lucru să fie remarcat. Nu am să vă plictisesc acum cu detalii tehnice, concluziile o să le trageți imediat, ascultând Radio Condor.

În ceea ce privește calitatea emisiunilor și a muzicii - aici așteptam opinii pe chat și pe forum. Nu de alta, pentru a putea face progrese în acest domeniu e nevoie și de opinia voastră.

Audiție plăcută!

May 14, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon
Am dori sa va anuntam despre o emisiune cum nu s-a mai auzit pana acum la Condor. O idee super, pusa in practica de Soarele.

In fiecare sambata la ora 9, EMISIUNE PENTRU COPII! 

Da, ati citit bine! Emisiunea are deja doua editii, care au avut un succes neasteptat. Nu neaparat in randul copiilor, cat al oamenilor mari, care si-au adus aminte ca sunt copii. Am ascultat cu nostalgie cantecele copilarie noastre. Si povestea lui Neghinita. Si alte istorioare citite chiar de realizatoarea emisiunii.

Succes Soarele, sa ne incanti in continuare cu emisiuni la fel de minunate!
Apr 11, 2012
Categorie: General
Postat de: kmlia

Iepurasul de Paste a devenit un simbol al primaverii si al vremurilor insorite. Afla care este legenda lui.

Apr 7, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

A trecut o luna de la precedenta emisiune facuta in colaborare cu mai multi dj. In seara de 6 aprilie am avut la microfon cu noi. kmlia si Oberon, pe Redelre si dj_fast. Pentru scurt timp ni s-a alaturat si Mike28. Din nou ne-am simtit excelent.

Auditie placuta

Mar 22, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Multa lume ma intreaba care este varsta lui Samu. Pana acum le raspundeam "s-a nascut candva in toamna lui 2002". Unii din prietenii vechi intalniti prima oare pe canalul #quiz de pe serverul (acum defunct) Bumerang, ma contraziceau, zicandu-mi de anul 2003.

Selfish si Me mi-au spus candva demult de "Wayback machine". E un loc unde este arhivat Internetul. Cat este omeneste posibil cred. Acolo se mai gasesc fragmente din ce a fost o data "Pagina lui Samu".

Prima inregistrare in arhiva -  4 august 2003

http://web.archive.org/web/20030804220734/http://samu.home.ro/

In spatiul din partea de sus a paginii, vi se da posibilitatea de a accesa mai multe "instantanee" ale acestei pagini, facute in perioada cat aceasta pagina a fost gazduita de home.ro. De asemenea puteti cauta dupa inregistrari ale oricarui alt site

Tot la "Wayback machine" se pot gasi si variante ale sitului Radio Condor. Cititi amanunte mai departe.

 

Mar 16, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Azi am observat pe Facebook postarea celor de la Creative Monkeyz in care anuntau aparitia unui nou episod din seria robotzilor. Sunt un mare fan al lor si le-am urmarit fiecare episod incepand de la celebrul "Apasaaaaa!...". Cu toate astea mi-am dat seama ca episodul de vinerea trecuta mi-a scapat si, daca n-as fi vazut anuntul lor pe Facebook, probabil as fi uitat si de episodul actual. M-am dus pe link-ul respectiv si am urmarit episodul. L-am categorisit "dragut" ca pe toate episoadele din ultima perioada. Insa am observat cateva lucruri, unele surprinzatoare, altele un pic ingrijoratoare. Care sunt acestea? Cititi.

Mar 13, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Avem incepand de ieri seara inca un joc cu intrebari si raspunsuri, diferit de cel de pe canalul #quiz (cel pe care il stiti). Acest joc se joaca intre doua echipe. Raspunsul corect la intrebare valoreaza un punct care se acorda echipei din care face parte jucatorul. Castiga echipa care face prima 10 puncte.

Pentru instructiuni detaliate cititi mai departe. Pentru a juca acest joc scrieti mesajul /join #teams oriunde pe chat. Atentie la spatii si la semnul /. Nu uitati sa apasati ENTER dupa ce trimiteti mesajul. Deci, nu uitati, /join #teams  (pentru a afla mai multe cititi acest articol mai departe)

 

Mar 9, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon
Au fost 40 de soldati din acea cetate care n-au vrut sa se lepede de credinta crestina. Au fost torturati si lasati peste noapte sa inghete in apa unui lac. Au supravietuit acestor torturi datorita puterii credintei. Asa ceva nu putea fi tolerat de conducatorii de atunci, astfel incat a doua zi soldatii au fost omorati.
sfintii mucenici
Mar 8, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Prin alte locuri doamnelor li se ofera spectacole de strip-tease, dupa posibilitati (vezi urmatoarea stire). Radio Condor isi mobilizeaza si el fortele si va oferi azi o emisiune maraton dedicata sexului frumos, emisiune tinuta de dj Mirage.  Din partea dj-ului si a radioului, un sincer "La multi ani!"

Mar 8, 2012
Categorie: General
Postat de: kmlia

Flamingo Boys 09 martie @ Club Stage

Mar 2, 2012
Categorie: General
Postat de: kmlia

Daca doriti un nou design al casutei visurilor...

Mar 1, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon
Dupa cum ati remarcat, am decis sa unificam pagina de stiri cu blogul. Pentru un grup de hobbisti, blogul este mult mai reprezentativ. Stiri se gasesc pe toate siturile mari, este deci inutil sa le mai dam si noi copy/paste. Dar putem sa le comentam. Si asta este ratiunea de a exista a unui blog. Si vine acum provocarea - gasirea subiectului...
Feb 29, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon
Am decis saptamana trecuta sa renuntam la continutul vechiului site, sa rupem legatura cu trecutul si sa incercam sa aducem inca o data primavara la Radio Condor. Miscarea asta se pare ca a trezit din nou spiritul "justitiar" in unele persoane din afara Radio Condor. De ani de zile ne-am ferit sa luam atitudine "oficial" contra acestor oameni - nu dam nume, sunt cunoscuti de toata lumea, si ar trebui sa se recunoasca si ei. Inainte de a incepe lupta acesti oameni ar fi trebuit sa se analizeze singuri si sa vada cam cu ce "atu-uri" zdrentaroase pleaca la lupta.
Feb 27, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Din nou avem forum!

Acesta cuprinde acum destul de putine lucruri. Am incercat cat am putut de repede si succint sa pun bazele unui forum nou. Va puteti asadar inregistra ca utilizatori (scuzați locurile unde mai scrie în engleză - nu chiar tot poate fi tradus). Trebuie să introduceți neapărat un e-mail valid, deoarece vi se va trimite un mesaj cu un link ce trebuie accesat pentru ca înregistrarea să fie finalizată.

Feb 24, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Am mai facut un mic pas in ceea ce priveste constructia sitului. Se pot acum lasa comentarii la stiri si se pot da note (ratinguri). Nu este deocamdata nevoie sa va inregistrati (nici nu este posibil). Inainte ca sa apara comentariul, trebuie sa fie aprobat de un administrator.

Feb 23, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

Bucuresti1

Citez din articolul de la Mediafax

"Planul Urbanistic General (PUG) va fi discutat în CGMB în maximum două luni, după care urmează să fie aplicată Strategia Bucureşti 2035, care presupune unirea celor şapte gări din Bucureşti prin linie de metrou, dublarea spaţiilor verzi, recuperarea identităţii urbane pentru centrul Capitalei."

Este vorba de autostrada suspendata a lui Oprescu, ce incepe sa prinda contur, macar in mintile arhitectilor. Cititi mai departe sa vedeti despre ce ar fi vorba


Feb 21, 2012
Categorie: General
Postat de: oberon

După cum ați observat, situl Radio Condor se reface la ora actuală de la zero. Am decis să o luăm de la început. Cu totul.

Cititi mai departe pentru a afla amanunte.

Pagina următoare: Radio Condor Chat