Feb 3, 2014
Categorie: Tehnologie
Postat de: oberon

Stirea nu e noua, dar a devenit de interes pentru subsemnatul dupa ce mi-am luat un calculator nou si am putut sa arunc si eu o privire.

Linux a primit un impuls puternic in directia consacrarii ca mediu propice pentru... jocuri o data ce Valve Corporation a decis sa-si extinda platforma Steam si pe alte sisteme de operare in afara de Windows. In momentul de fata Steam are versiuni pentru Windows, Linux, Mac si pentru dispozitivele mobile, desi cu functionalitate mai redusa, Android, IOS si Playstation 3.  Situl lor se gaseste la adresa http://www.valvesoftware.com iar magazinul virtual la http://store.steampowered.com

In momentul de fata, utilizand Steam, oricine doreste sa se joace, poate downloada jocuri, atat gratuite, cat si cu plata (demo-urile sunt disponibile bineinteles). Steam  pune la dispozitie o mare selectie de jocuri vechi si noi, de toate genurile, fiind un Amazon al jocurilor. 

 

Apr 12, 2013
Categorie: Tehnologie
Postat de: oberon

ShoutcastPe Internet nu veti intalni doar asa zisele "radiouri" de amatori, categorie unde ne clasam si noi. Cred ca nu exista post "clasic" de radio, adica din acela care foloseste calea undelor pentru a emite in eter,  care sa nu aiba site si care sa nu poata fi ascultat si pe Internet.

Suntem mandri ca, in materie de audienta de net, patru posturi romanesti cunoscute din FM se situaza pe primele locuri.

Nov 14, 2012
Categorie: Tehnologie
Postat de: oberon

Un frumos review de pe 0-100.ro aici. De acolo am luat si filmuletul ce urmeaza. Poate va intrebati ce cauta un articol despre masini aici. Ei bine, initial am vrut sa postez link-ul pe Facebook, dar, am copiat din obisnuinta codul de embed. In al doilea rand, Camelia este un fan declarat si pasionat al daciei Sandero.

Modelele prezentate sunt echipate cu noul motor de 900 cmc turbo, pe care inca unii il privesc cu scepticism. O "proba" de functionare se poate vedea de la minutul 6:02

Nov 7, 2012
Categorie: Tehnologie
Postat de: oberon

Windows Live messenger 

De pe situil de stiri al BBC aflam ca Microsoft va renunta in martie 2013 la "messengerul" sau. Fostul MSN messenger, actualul Windows live Messenger, va fi inlocuit de... Skype.

Mar 12, 2012
Categorie: Tehnologie
Postat de: kmlia
Asus este în relaţii bune cu gigantul motoarelor de căutare şi vrea să arate asta întregii lumi, oferind prima tabletă cu acces la platforma online Google Play.