logo
13.03.2012

Trivia pe echipe, canal #teams


Avem incepand de ieri seara inca un joc cu intrebari si raspunsuri, diferit de cel de pe canalul #quiz (cel pe care il stiti). Acest joc se joaca intre doua echipe. Raspunsul corect la intrebare valoreaza un punct care se acorda echipei din care face parte jucatorul. Castiga echipa care face prima 10 puncte.

Pentru instructiuni detaliate cititi mai departe. Pentru a juca acest joc scrieti mesajul /join #teams oriunde pe chat. Atentie la spatii si la semnul /. Nu uitati sa apasati ENTER dupa ce trimiteti mesajul. Deci, nu uitati, /join #teams  (pentru a afla mai multe cititi acest articol mai departe)

 

Categorie: General
Postat de: oberon

Odata ajuns pe canal trebuie sa verificati daca este vreun joc in desfasurare. Daca nu este si doriti sa inceapa un joc nou scrieti mesajul !trivia pe chat.

Dupa ce jocul porneste, jucatorii au la dispozitie un minut sa se inscrie in una din cele doua echipe. In functie de echipa in care doriti sa fiti, scrieti pe chat !echipa 1 sau !echipa 2 respectiv.  Aveti grija sa puneti un spatiu inainte de numarul echipei, asa cum am scris si eu, altfel jocul nu intelege comanda. Samu va confirma in privat (prin notice) inscrierea in echipa respectiva.

Jocul va incepe sa puna intrebari dupa 1 minut, indiferent de numarul celor inscrisi in echipe. Inscrierea intr-o echipa se poate face si dupa ce intrebarile au inceput sa "curga", folosind comenzile de mai sus.

Raspunsul corect se puncteaza cu 1 punct pentru echipa din care face parte jucatorul care a dat raspunsul. 

Jocul se termina cand una din echipe acumuleaza 10 puncte.

Un joc nou se porneste cu comanda !trivia

Comanda !echipele arata componenta echipelor in timpul jocului.

Comanda !points arata punctele realizate de voi in luna curenta pentru fiecare echipa. !points nume arata punctele realizate de jucatorul care are numele respectiv in luna curenta, iar !points nume luna/an arata punctele realizate de jucatorul cu numele dat in luna din anul respectiv. Exemple: !points oberon 03/2012 va arata cate puncte am facut eu in luna martie 2012.

Jocul va continua pana cand una din echipe va face 10 puncte. Spre deoasebire de trivia de pe #quiz nu se va opri dupa 5 intrebari la care nu s-a dat raspuns.

 

 

 

 





Pagina următoare: Chat