logo
22.03.2012

Poze din copilaria lui Samu. Arheologie virtuala.


Multa lume ma intreaba care este varsta lui Samu. Pana acum le raspundeam "s-a nascut candva in toamna lui 2002". Unii din prietenii vechi intalniti prima oare pe canalul #quiz de pe serverul (acum defunct) Bumerang, ma contraziceau, zicandu-mi de anul 2003.

Selfish si Me mi-au spus candva demult de "Wayback machine". E un loc unde este arhivat Internetul. Cat este omeneste posibil cred. Acolo se mai gasesc fragmente din ce a fost o data "Pagina lui Samu".

Prima inregistrare in arhiva -  4 august 2003

http://web.archive.org/web/20030804220734/http://samu.home.ro/

In spatiul din partea de sus a paginii, vi se da posibilitatea de a accesa mai multe "instantanee" ale acestei pagini, facute in perioada cat aceasta pagina a fost gazduita de home.ro. De asemenea puteti cauta dupa inregistrari ale oricarui alt site

Tot la "Wayback machine" se pot gasi si variante ale sitului Radio Condor. Cititi amanunte mai departe.

 

Categorie: General
Postat de: oberon

Este suficient sa cautati dupa http://www.radiocondor.ro - scrieti aceasta adresa in casuta din partea de sus a paginii. Eu am putut gasi atat varianta sitului facuta de kyo, cat si variantele facute de mine ulterior.Pe acestea de urma le veti "dezgropa" cautand dupa http://www.radiocondor.ro/radiocondor.

Din pacate nu s-au luat in considerare si foile de stil sau imaginile, astfel incat nu se pastreaza decat continutul text, aspectul rezultat fiind mai mult decat spartan. De asemenea nu se arhiveaza paginile care au clar un continut generat dinamic, deci nu veti gasi postari din forum sau, in cazul vechilui site, mesaje private sau altceva.

Chiar si asa, privind la "cioburi" de site-uri, pe mine a fost suficient sa ma cuprinda nostalgia. Poate si unii dintre voi veti fi nostalgici. Altii doar curiosi. Cine stie... incercati.

 





Pagina următoare: Chat