logo
13.10.2012

Site din nou online


Dupa defectiunea destul de importanta ce s-a intamplat la provider, care a tinut totul pe butuci cateva zile, a venit vremea sa incercam sa recladim ceea ce s-a daramat. Iata situl din nou functional, desi nu chiar 100%. Multumim lui Dumnezeu ca exista backup-uri pe lumea asta, adica cineva se ocupa acolo sa arhiveze mereu contnutul siturilor si sa le pastreze la loc sigur. Dar, cu toate astea, a trebuit sa pun din nou leptopelul la treaba. Cititi mai departe ce si cum.
Categorie: General
Postat de: oberon

Din fericire aproape totul s-a pastrat. Cu exceptia pozelor din articolele de stiri si de pe forum, care nu au fost arhivate, din diverse motive.

Incercarea de a pune situl in functiune pe locul sau original s-a lovit de anumite setari (?) nefericite pe care inca nu putem sa le depistam. Pana cand ne vom face timp sa vedem despre ce e vorba, am pus din nou leptopelul Cameliei la treaba. Rezultatele sunt cele pe care le vedeti. Aveti un site "servit" fierbinte direct din bucataria familiei Oberon.

Din pacate inregistrarea de utilizatori noi nu functioneaza deocamdata. Dintr-un motiv foarte simplu. Nu avem cum sa dam mailuri de pe leptopel, deoarece "radiocondor.zapto.org" nu poate trimite mailuri. Daca am incerca, am intra direct pe listele de spammeri (si voua in cel mai bun caz va vor sosi mailurile in "spam"). 

Cam asta e tot. Speram sa nu va laati descurajati de micile lipsuri si sa reveniti cu placere pe situl nostru.

 

 

 





Pagina următoare: Chat