logo
14.11.2012

Prima impresie: Noile Sandero, Logan si Sandero Stepway


Un frumos review de pe 0-100.ro aici. De acolo am luat si filmuletul ce urmeaza. Poate va intrebati ce cauta un articol despre masini aici. Ei bine, initial am vrut sa postez link-ul pe Facebook, dar, am copiat din obisnuinta codul de embed. In al doilea rand, Camelia este un fan declarat si pasionat al daciei Sandero.

Modelele prezentate sunt echipate cu noul motor de 900 cmc turbo, pe care inca unii il privesc cu scepticism. O "proba" de functionare se poate vedea de la minutul 6:02

Categorie: Tehnologie
Postat de: oberon
la un moment dat se cam insista pe noile imbunatatiri "de varf" in functionarea stergatoarelor. In rest, totul pare ok. De remarcat noul design al bordului, plasticele ce arata un pic mai bine, bancheta rabatabila la Logan (care ramane totusi o masina cu un portbagaj mare in care poti transporta numai lucruri mici), amortizorul la capota motorului. Din pacate butoanele de actionare ale geamurilor raman pe consola centrala (dar te obisnuiesti cu ele asa, zau) si tot din pacate, bec in torpedou  inteleg nu mai exista. Bine, anunt pe aceasta cale ca nici noi, la "vechiul" Sandero nu-l avem.




Pagina următoare: Chat