logo
04.02.2013

Update: Samu poate prelua si difuza preferinte


Dupa doua zile de testare a functionarii tonomatului, s-a dovedit necesara efectuarea unor schimbari si adaugiri in functionarea acestuia. Cititi mai departe despre ce e vorba, deoarece veti fi scutit de frustrarile pe care le puteti avea neintelegand ce se intampla cu Samu


 

 

Categorie: General
Postat de: oberon
  • Rezultatele cautarilor sunt scrise cu verde, lasand mesajele userilor, scrise cu negru sa apara oarecum evidentiat in chat.
  • Am introdus un timp ce trebuie sa treaca intre doua comenzi !cauta. Acest timp depinde de numarul de rezultate obtinute, fiind undeva intre 15 si 40 de secunde. Daca o cautare nu da rezultate, se va putea face imediat o alta cautare. Timpul este necesar, deoarece in cazul unei noi cautari, rezultatele anterioare se pierd, iar comanda !play are efect doar pentru noua cautare. care poate sa nu intoarca de fapt nici un rezultat, iar Samu sa zica "n-avem", generand confuzie.
  • O noua preferinta (comanda !play) se poate da acum doar dupa ce preferinta anterioara a inceput sa fie difuzata, sau, la interval de 5 minute fata de precedenta comanda !play. In felul acesta  se reduce riscul de a se sari peste una din preferinte. Exista totusi chiar si astfel riscul ca preferinta sa fie sarita, daca e adresata pe ultimele secunde ale melodiei curente si ascultatorul receptioneaza cu intarziere (lag) radioul. Voi incerca sa rezolv si aceasta problema
  • Si, in final, dar nu in ultimul rand, am creat canalul #discutii pentru cei care nu vor sa fie deranjati de afisarea rezultatelor cautarii.




Pagina următoare: Chat


CrazyDesign is under construction

Regret, lucrăm la site

Construction work in progress

Mulțumesc pentru răbdare. Lucrăm câte ceva la site și vom reveni în curând.

Daca doresti sa ne contactezi o poti face pe WhatsApp la numarul: +4 077 077 3226