logo
03.04.2013

Ia cuponu', neamule!


Shoppingul online ia amploare, oricine poate vedea asta. E mult mai simplu si comod. Iar "Cuponiada" nu putea sa lipseasca din spatiul virtual. Nu te lasa pacalit! De multe ori, o mega-oferta este doar apa de ploaie. Citeste mai jos cateva sfaturi "din proprie experienta".

Categorie: General
Postat de: Anonim

E plin internetul de site-uri specializate in "mega-reduceri". Gasesti de cumparat orice: de la periute de dinti pana la vacante exotice. E tentant, recunosc, sa dai cativa banuti ca sa prinzi oferta. Nu de putine ori am fost si eu prinsa in capcana.

Noroc ca sunt curioasa si am citit oferta in intregime. Da, da! Inclusiv ce era scris mic, mic si abia se vedea! Asa am aflat ca o minunata vacanta intr-o capitala europeana nu e chiar asa ieftina precum parea. Costa in jur de 130 de euro/persoana, cu transport, cazare si mic dejun. Buuun! Chiar arata a super-oferta, mi-am zis. Abia apoi am aflat ca pe langa acesti bani, mai trebuia sa platesc aproape 100 de euro pe tot felul de taxe - de aeroport, de statiune etc. Asa ca mega-reducerea nu prea exista! Daca m-as fi dus intr-o agentie oarecare, obtineam cam acelasi pret.

Bunaoara, atentie maxima!
Din proprie experienta, fii atent la urmatoarele lucruri atunci cand esti gata sa dai curs tentatiei cupoanelor:

* firma care ofera cuponul. N-ai vrea sa dai banii unei societati care nu exista decat pe net, nu? Asta este un mare dezavantaj, mai ales in cazul vacantelor: nu primesti niciun contract la achitarea contravalorii sejurului. Plus ca nu esti asigurat daca firma respectiva da faliment inainte sa apuci tu sa te bronzezi in Dubai.

* daca tot vrei cupon, cauta si pe alte site-uri. Nu stii niciodata ce gasesti.

* citeste TOT continutul ofertei si ai grija ce NU contine ea. E ca in celebrele exemple cu casele de schimb valutar. Cursul e bun, dar comisionul e scris miiiiiiiic!

* daca iti arde buza de niste cosmetice, spre exemplu, atentie dubla! Cauta pe net la distribuitori oficiali sau chiar pe site-ul companiei producatoare detalii despre produs. Un pret prea mic e semn ca e ceva in neregula. Spre exemplu, se apropie termenul de expirare.

* nu uita sa te asiguri pana cand e valabila reducerea. Multe site-uri au termen 30 de zile, dar mai stii? Nu strica sa verifici!

Acestea fiind spuse, happy cupon hunting!





Pagina următoare: Chat


CrazyDesign is under construction

Regret, lucrăm la site

Construction work in progress

Mulțumesc pentru răbdare. Lucrăm câte ceva la site și vom reveni în curând.

Daca doresti sa ne contactezi o poti face pe WhatsApp la numarul: +4 077 077 3226