logo
05.04.2013

Fotbal versus alte sporturi


Mereu m-a deranjat, uitandu-ma la TV, ca vad numai si numai fotbal peste tot. Chiar in halul asta e Romania, nu mai are reprezentanti de seama in volei, handbal etc?
In ziare, la fel. Cand spui "Gazeta sporturilor", te astepti sa citesti despre mai multe discipline, nu doar fotbal. Dar nu e asa. Iar "Pro Sport" ar trebui sa se numeasca "Pro Fotbal".
Stim cu totii ca romanii se pricep la doua lucruri: politica si fotbal. Dar cu restul cum ramane??
Categorie: General
Postat de: Anonim
Avem echipe de handbal care se bat in cupele europene, voleibalisti care joaca in cele mai tari echipe ale momentului, alpinisti, tenismeni, atleti si exemplele pot continua. De ei abia se vorbeste. Noroc cu galacticele de la Oltchim ca mai dau pauza lui Piturca, Nea Mitica si Becali.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca fotbalul este atat de "ales" de redactorii de sport pentru ca tinde catre ideea de "senzational" pe care o promoveaza din ce in ce mai multe media. Parca e mai simplu sa scrii ca Dumitru Dragomir se cearta cu Piturca sau ca Mutu a mai tras niste liniute, decat sa stai sa casti ochii la o partida de tenis.
Sunt curioasa cati dintre voi, cei care cititi acum, stiti care este sportul national al Romaniei?
Nu, nu este fotbalul. Este OINA!!
Cate stiri despre oina avem la TV sau in ziare? Z E R O!!!
A cui e vina??
Poti sa blamezi oare numai media? Cati spectatori sunt oare la competitiile sportului national? Parintii si prietenii jucatorilor, va spun sigur.
Nu e pacat de incercarile Federatiei Romane de Oina de a promova sportul acesta in tari precum Japonia, Serbia sau Polonia, in conditiile in care in propria tara aceasta disciplina nu prinde nici macar 30 de secunde in programul pe o luna de la TV?
Potrivit froina.ro, oltenii abia acum descopera acest sport. Si aici ma refer la profesorii de educatie fizica din scoli. Mai bine mai tarziu decat niciodata, as spune. Poate, asa, se va naste o noua Stiinta. Nu la fotbal, la oina. Ca d'aia e sport national.




Pagina următoare: Chat


CrazyDesign is under construction

Regret, lucrăm la site

Construction work in progress

Mulțumesc pentru răbdare. Lucrăm câte ceva la site și vom reveni în curând.

Daca doresti sa ne contactezi o poti face pe WhatsApp la numarul: +4 077 077 3226