logo
13.10.2013

Program de chat


Am observat de-a lungul timpului ca sunt vizitatori ai sitului care intampina probleme cu chatul. Aceasta se intampla deoarece acest chat este "intermediat" de Mibbit. Mibbit, desi are aventajul de functiona fara ca nimic sa fie instalat in plus, se afla tocmai in America si cateodata conexiunile si serviciul respectiv mai dau rateuri.

Am cautat o solutie simpla si un program usor de instalat care sa se lege direct la chat si sa fie mai stabil. Am ocolit binecunoscutul Mirc, pe care toata lumea il stie, dar si-a creeat o reputatie un pic proasta. Am ales o buna alternativa care se cheama HydraIRC. Am luat acest program si l-am reimpachetat petru utilizatorii Condorului, adaugand posibilitatea de a se conecta facil la chatul nostru.

Il gasiti aici http://radiocondor.zapto.org/radiocondor/uploads/HydraIRC.exe

Cititi mai departe despre ceea ce trebuie sa faceti dupa ce instalati programul

Categorie: General
Postat de: oberon

Dupa instalare, mergeti in meniul File -> Connect. In fereastra respectiva click pe Condor apoi pe numele serverului, ca in poza. Apasati OK si veti intra pe chat.

Multumiri celui care a scris programul HydraIRC pentru munca sa. Versiunea completa se poate downloada de pe situl acestuia http://www.hydrairc.com/ Aceasta are in plus o lista foarte mare de servere de chat (fara Condor din pacate).

Fereastra server





Pagina următoare: Chat