logo
01.03.2012

Blog sau Facebook?


Dupa cum ati remarcat, am decis sa unificam pagina de stiri cu blogul. Pentru un grup de hobbisti, blogul este mult mai reprezentativ. Stiri se gasesc pe toate siturile mari, este deci inutil sa le mai dam si noi copy/paste. Dar putem sa le comentam. Si asta este ratiunea de a exista a unui blog. Si vine acum provocarea - gasirea subiectului...
Categorie: General
Postat de: oberon

Stateam deci si cugetam ce sa cuprinda viitorul articol. Si-mi aduc aminte ca am o recomandare de facut. Un personaj care apare pe "sticla" de ceva vreme si care este complementarul lui Badea. Comentariile lui sunt spumoase si spontane desi omul e cateodata chiar prea acid. Un singur ponos are emisiunea lui - tine cam mult - o ora.

Este vorba de Radu Banciu, actualmente la B1 TV.

Daca ati pierdut vreuna din emisiunile lui, sau, pur si simplu, de dragul conceptului "try before you buy", tot ce trebuie sa faceti e sa vizitati acest site

Ma pregateam asadar sa scriu aceasta postare, cand, am avut o revelatie. Stati asa, ce face in ultima vreme un om cand vrea sa impartaseasca cu altii un ceva anume? Se duce si scrie doua randuri pe Facebook. Poate sa fie vorba despre orice, chiar si o punga cu pufuleti poate fi impartita pe Facebook. Faci repede o poza cu telefonul, o uploadezi si astepti lumea salivanda sa-ti dea "like". Unde mai pui ca punga ramane intreaga a ta, dar tu ai dat dovada de altruism, nu?

Si apropo de Facebook, ati observat ca o postare de gen "Ma plictisesc", "Mi-e sete", "Mi-e foame", "Ma uit pe geam" starneste cateva zeci de comentarii, in timp ce altele care atrag intr-adevar atentia asupra unor lucruri, (dand link-uri, poze, etc) raman neobservate.

Haidem asadar pe Facebook sa scriem si acolo despre Banciu...

 





Pagina următoare: Chat